ЗА НАС – УЧРЕДИТЕЛИТЕ

Христо Митков:

Завършил право в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Практикува юридическа професия от 2006 г., работи като адвокат в гр. София. Израснал и живее в района на Долни Лозенец от 1986 г. Един от основните му приоритети е изграждането и поддържането на зелена градска среда. Семеен, с едно дете.

Христо

 

 

Деница Шилигарска

Завършила урбанистика в Лондон. Работила е в САЩ и Непал. Вярва в активирането на ключови фигури на местно ниво и в създаването на мрежи от съмишленици и експерти по каузи. Съосновател на Сдружение „Безопасни детски площадки“ и Фондация „Децата и града“. Работи в ИТ сферата. Семейна, с две деца.

Деница

 

 

Дора Кузманова-Михайлова:

Има бакалавърска степен по „Финанси“ от Университет за национално и световно стопанство и магистърска степен по „Статистика и финансова иконометрия“ от Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Свободното си време прекарва сред природата, което я кара да оценява и търси красива, чиста и по-зелена градска среда. Живее от над 10 години в квартала и иска да види повече хора ангажирани, с това той да се развива по най-добрия начин.

Дора

 

 

Илия Бояров:

Скулптор роден през 1987 г. в София. Завършва Средно Художествено училище за приложни изкуства “Св. Лука” спец. “Метал”, а след това и спец. “Метал” в Националната художествена Академия с магистърска степен. Докторант в специалност „Теория и практика на художественото образование“ в Национална художествена Академия. Има активна художествена и преподавателска дейност.

 

 

Филип Кирилов:

Завършил Русенски университет „Ангел Кънчев“, бакалавър „Транспортна техника и технологии“ и магистър „Технология и управление на транспорта“. Работи като машинист подземна железница – метро, и като съдебен автоексперт в Окръжен съд – гр. Кюстендил. Страстта му е подземният железопътен транспорт и се интересува цялостно от развитието на пътната инфраструктура. Семеен, с две деца. Живее в района на Долни Лозенец от 2011 г.

Филип

 

 

Дойчин Дойчинов:

Учил в 9-та Френска езикова гимназия, завършил право в Нов български университет. Работи в сферата на разработване и управление на проекти с европейско и друго външно финансиране.

Дойчин

 

 

Мартин Ефтимов:

Завършил Международни отношения в Университет за национално и световно стопанство и Международни бизнес отношения в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Работи в сферата сигурност на информация. Живее в района на Долни Лозенец от 2011 г.

Мартин